Josep Ribera: “L’esforç i la il·lusió són els secrets d’Ara Vinc”

El conseller delegat d’Ara Vinc explica a Foment de la Producció les claus de l’èxit de la companyia.Ribera participarà el proper 11 de novembre a la jornada ‘L’accés de la PIME a la contractació pública de la Generalitat de  Catalunya’ per donar a conèixer la seva visió sobre la contractació pública al món de l’empresa.

Josep Ribera Serra (1964), Llicenciat en Empresarials i amb un MBA a ESADE, va fer néixer a Ara Vinc l’any 1990, en un primer moment com a missatgeria urbana i al llarg dels anys ampliant la línia de negocis entre d’altres a l’àmbit nacional, internacional, i apostant fortament durant els últims tres anys el sector de la custòdia documental i l’e-commerce.

Ara vinc va néixer als anys 90. Malgrat els diferents sotracs econòmics, la companyia no ha parat de créixer. Quin és el secret?

En el nostre cas, el secret no ha estat un altre que no perdre la il·lusió en allò que creiem i l’esforç continu. Reinventar-nos al llarg dels anys, apostant per noves línies de negoci,  invertint en noves tecnologies i professionalitzant la nostra plantilla per poder oferir un servei d’alta qualitat que ens diferenciï de la resta.

I ara, quins reptes es planteja Ara Vinc?

De cara al futur tenim el repte de potenciar els serveis de lliurament de la darrera milla de e-commerce.

L’empresa es sòcia d’AEBALL. Per què creieu que és important formar part d’aquesta associació?

És important formar part del teixit empresarial de la zona, i ser sòcia d’AEBALL t’aporta aquesta integració. Al ser l’organització empresarial de representació i foment dels interessos professionals de les empreses, hem pogut gaudir de certs avantatges a nivell de formació, ajudes a les empreses de la zona, presència i participació en actes com per exemple el del proper dia 11.

Al seu torn, AEBALL també és sòcia de FEPIME. Quins avantatges té formar part d’una patronal de la petita i mitjana empresa per a les empreses com Ara Vinc?

Considero la informació  vital per poder portar una empresa. I formar part d’una associació t’aporta estar informat de totes aquelles notícies que poden ajudar d’una manera o una altra a la teva empresa, i que potser no t’assabentaries si no formessis part d’ella.

Leave a Reply

*