La FAGEM i el TecnoCampus acorden estrènyer els lligams

La FAGEM, la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme, i el TecnoCampus han signat un acord de col·laboració que es planteja estrènyer els lligams entre les dues entitats en els propers anys.

La signatura del conveni per part de Roser Moré, presidenta de la FAGEM, i Dolors Guillén, presidenta del TecnoCampus, ha posat de manifest la necessitat d’unir esforços en la millora dels serveis que reben les empreses.

El conveni planteja un intercanvi constant d’informació, de manera que les activitats de la FAGEM arribin a la comunitat de 120 empreses del parc; i, alhora, que el TecnoCampus, amb els seus amplis serveis de finançament, acceleració i suport als emprenedors, sigui una eina a l’abast de les més de 3.000 empreses que, directament o indirecta (a través dels gremis) formen part del cercle d’influència de la FAGEM.

Com a mesura pràctica, la FAGEM tindrà presència física al TecnoCampus, concretament a l’espai de l’Oficina Mataró Empresa per tal d’acostar-se als emprenedors del TecnoCampus. A més, col·laborarà com fins ara aportant idees per al disseny dels estudis universitaris, participant com a jurat en els premis Creatic o fomentant les estades en pràctiques i la borsa de treball adreçades als estudiants.

La presidenta de FAGEM, Roser Moré, és a més patrona de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, de manera que l’entitat que representa té veu i vot en el màxim organisme de govern del parc. “Volem aprofundir una relació que ja existeix, i que és molt positiva”, apunta Roser Moré. Per la seva banda, Dolors Guillén assenyala que “un dels objectius clars del TecnoCampus és ser una eina de suport al teixit productiu de la ciutat i la comarca, i la FAGEM ens pot ajudar a assolir-lo”.

Leave a Reply

*