AIJEC obre el termini per presentar candidatures al Premi Jove Empresari

L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha obert el període per presentar candidatures al Premi Jove Empresari de l’any.

Amb aquest guardó, l’associació vol reconèixer el jove empresari català que millor representi les noves visions i valors del món empresarial, tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur. El període per participar s’allargarà fins al 16 de maig.

L’AIJEC impulsa el Premi Jove Empresari per reconèixer el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials. A més del Premi Jove Empresari, l’Associació de Joves Empresaris entrega també el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que busca reconèixer el projecte empresarial amb una idea de negoci més creativa i innovadora.

Qui pot optar al Premi Jove Empresari?

Poden optar al premi tots aquells emprenedors de nacionalitat espanyola o estrangers residents que tinguin entre 18 i 41 anys i desenvolupin la seva activitat empresarial a Catalunya. Entre tots els aspirants, l’AIJEC triarà tres finalistes i el guanyador serà escollit per un jurat format per representants de les principals institucions públiques i privades del país que treballen en favor de l’empresa, així com de diversos mitjans de comunicació.

Eloi Palà, president de l’AIJEC, espera que enguany es tornin a superar el centenar de candidatures rebudes en les anteriors edicions i que el jurat torni a tenir dificultats per triar el guanyador. ‘Cada any ens costa més triar els guanyadors i això és una molt bona senyal ja que demostra l’alt nivell empresarial que existeix’. Per Palà, el Premi Jove Empresari ‘vol impulsar, motivar i donar visibilitat pública a les millors trajectòries i iniciatives empresarials dels joves catalans i busca reivindicar el paper dels empresaris en l’actual context de recuperació econòmica’

Els empresaris que vulguin participar han d’omplir un formulari a través de la pàgina web del Premi Jove Empresari de l’AIJEC www.premijoveempresari.cat

Els guardons de referència de l’emprenedoria a Catalunya

Enguany el Premi Jove Empresari arriba a la seva 24e edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l’emprenedoria que es celebren a Catalunya.

A més del guardó principal i del premi a la millor iniciativa empresarial, durant l’acte, l’Associació de Joves Empresaris entregarà tres reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa i el Reconeixement al Futur Jove Empresari que reconeix un projecte emprenedor treballat per estudiants menors de 18 anys.

El guanyador del Premi Jove Empresari 2015 va ser Ignasi Vilajosana de l’empresa Worldsensing. Vilajosana es va unir a una llista en la que trobem Jordi Priu, de Grup MMM; Horacio Martos, de Social Point; Josep Ametller, de Casa Ametller; Jorge Mas, de MasGourmets; Tomás Diago, de Softonic, o Xavier Berneda, de Munich

Leave a Reply

*