FEM Llobregat i l’IDIBELL preparen la 2a nit solidària amb la recerca

idibell

Tots els beneficis de l’acte es destinaran a finançar un projecte que lidera el Dr. Sergio Martínez Yélamos, Cap de Secció de la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital de Bellvitge.

El proper 30 de novembre, l’Hotel Porta Fira acollirà la 2ª Nit Solidària amb la Recerca, un acte amb concert musical de l’Orquestra Simfònica de l’Escola de Música de L’Hospitalet, que pretén reunir les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat amb l’objectiu de recaptar fons per impulsar un projecte d’investigació per l’Esclerosi Múltiple, i de donar a conèixer la tasca que els científics de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) duen a terme a la nostra ciutat.

L’acte està organitzat pel Fòrum Empresarial del Llobregat i l’IDIBELL, amb la col·laboració de l’Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL/UPMBALL), L’Escola de Música – Centre de les Arts, Smart Space, la Cambra de Comerç, l’Ajuntament de L’Hospitalet, les associacions GAEM i AELEM de lluita contra l’Esclerosi Múltiple, i l’Hotel Porta Fira.

Tots els beneficis de l’acte es destinaran a finançar un projecte que lidera el Dr. Sergio Martínez Yélamos, investigador de l’IDIBELL i Cap de Secció de la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital de Bellvitge.

Més informació i reserves: forum@femllobregat.cat / 93 337 04 50

Envia una resposta

*