Maria Helena de Felipe participa a la cimera CESES a Madrid

Aquest 13 i 14 de desembre, Maria Helena de Felipe participa, com a membre del Consell Econòmic i Social Europeu (CESE) a la Cimera Euromediterrània de Consells Econòmics i Socials que es celebra a Madrid.

La cimera ha comptat, entre altres, amb la participació de Marcos Peña, Presidente del Consejo Económico y Social; George Dassis, President del European Economic and Social Committee (EESC); Mario Gomes, Consejero Delegado de Union for the Mediterranean Secretariat y Eva Martínez, Directora General para el Magreb, Mediterráneo y oriente próximo.

Durant la jornada, Maria Helena de Felipe s’ha encarregat de presentar el dictamen “Els drets econòmics, socials i culturals a la regió euromediterrània”, del qual va ser ponent i que es va aprovar a la sessió plenària del Comitè Econòmic i Social Europeu el passat 13 d’octubre.

El document proposa una sèrie de conclusions i recomanacions entre les que destaquen la defensa de la igualtat de gènere; la promoció del diàleg intercultural; garantir els drets econòmics, laborals i socials; millorar la qualitat de l’educació compartint informació entre les dues ribes del Mediterrani i donar suport a la inserció digital i tecnològiques que capacitin els ciutadans en l’ús d’aquestes eines.

Leave a Reply

*