Joan Rosell, convidat especial a la VI Nit Empresarial d’Osona

CEDOSONA

La Presidenta, Sra. Lurdes Baulenas, presenta el 2018 com l’any de la innovació per a celebrar els 20 anys del Consell Empresarial d’Osona. 

Més de 100 empresaris, representants institucionals i acompanyants van representar la VI Nit Empresarial d’Osona al Serrat del Figaró amb la col.laboració especial del Sr. Juan Rosell, President de la CEOE.

L’acte va iniciar-se amb unes paraules de la Presidenta del Consell Empresarial d’Osona, Lurdes Baulenas, que va enfocar el 2018 com l’any de la innovació pel Consell, enmarcat pels 20 anys de l’entitat. Baulenas va recalcar que des del Consell “no se fa ni es faran manifestacions polítiques, però si es demanarà sempre diàleg i preserverança per sortir de la situació actual”.

A continuació, Joan Rosell, President de la CEOE, com a convidat especial de la VI Nit Empresarial d’Osona, va tancar el cercle de conferències del 2017 donant una visió global sobre la situació econòmica actual a nivell mundial.

Rosell, va fer esment de les diferents economies desenvolupades i subdesenvolupades, com s’estan enfocant els objectius en els diferents països i quines són les seves prioritats, així com va comentar que Estats Units pensa i crea noves idees, Xina les copia i Europa les legisla.

Rosell va remarcar també la importància en l’aposta per la innovació i les empreses d’R+D+I, on s’haurien d’incrementar les partides econòmiques amb ajudes fiscals.

Paral.lelament, Joan Rosell, va dir que és el moment d’augmentar els sous dels treballadors ja que: “És el moment de crear una Europa més social i competitiva”.

La conferència va concloure amb una ronda de preguntes al conferenciant i donant pas al sopar on els empresaris van aprofitar per teixir relacions professionals.

L’acte va comptar amb la col.laboració del Banc Sabadell, Prevint i Auto Pla Vic 4×4.

Envia una resposta

*