L’economia digital centra la programació de l’EDE

L’EDE, l’escola de negocis del Gran Penedès, presenta la nova programació pels propers mesos.

Fins a 12 microgrames composen la programació de l’EDE del primer semestre d’enguany. Es tracta de sessions monogràfiques de curta durada, tot i que intensives.

Algunes d’aquestes sessions s’apleguen en cicles temàtics, com ara el d’economia digital, sota la direcció de Laia Morales, de Barna Consulting Group, amb aquestes tres jornades: Les bases de la transformació digital per a directius i empresaris; Excel·lència en la captació i fidelització de clients i, la tercera, Nous canals de distribució, venda i activació comercial.

També destaca el cicle de màrqueting electrònic, a càrrec de Montse Peñarroya, amb dues jornades: SEO 2017 i la web semàntica, d’una banda, i Analítica web, d’una altra; com també un micrograma de Personal branding, aquest impartit per Helena Casas.

En l’àrea de Direcció de Persones, l’EDE proposta tres accions formatives: Empresa i estratègia en gestió de persones; Gestió del talent i, la darrera, Gestió de l’acompliment, totes tres dirigides per Sonia Ramos.

Altres sessions que mereixen interès són L’art d’influir i convèncer, amb Lourdes López; Més sintonia, més clients, amb Jordi Mayol, i Els nous reptes del nou turisme, amb el professor Josep Donaire.

A més d’aquests microgrames, l’escola de directius de la FEGP també ha programat el seu curs insígnia, el Programa de Direcció de Pimes, que arriba a la seva 15a edició. Es tracta d’una proposta acadèmica amb una durada de 60 hores, repartida en 7 úniques jornades, sempre en dimecres, amb dinar inclòs.

L’Escola de Direcció d’Empresa és el segell de la Federació Empresarial del Gran Penedès per a empresaris i directius. Les accions programades s’impartiran a les seus de la FEGP de Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú; properament, al Vendrell.

Leave a Reply

*