Convocatòria oberta als Premis FEGP 2018

L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc el proper 27 d’abril, en el decurs de La Nit de l’Empresa.

Els Premis FEGP tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i del Garraf, vinculades o no a l’entitat, que hagin excel·lit durant l’any 2017.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional si es considera que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir aquest formulari.

El termini de presentació de candidatures finalitza el dijous 8 de març de 2018. Les candidatures presentades, així com el nom de l’empresa que les proposi, rebran un tractament confidencial.

Procediment de participació

• Fins al 8 de març, els associats a la FEGP poden proposar una o vàries candidatures, bé siguin d’ells mateixos com de qualsevol altra empresa o entitat que coneguin. Només han d’omplir el formulari corresponent. Si es vol proposar més d’una candidatura es pot omplir el formulari tantes vegades com siguin necessàries.

• No suposa cap compromís. El fet de proposar la candidatura d’una altra empresa o entitat no compromet a res ni suposarà més feina. Les propostes rebudes seran tractades de manera confidencial.

• Més endavant, el Jurat ja demanarà a les empreses proposades que argumentin o acreditin els mèrits de la candidatura. Aquestes disposaran d’un nou termini per al lliurament d’escrits, documentació gràfica, digital, audiovisual…

El Jurat

• Les deliberacions del jurat es faran a partir de tota la documentació aportada per les empreses candidates, per la qual cosa es recomana una presentació acurada i una bona argumentació.

• El jurat podrà modificar el nom i el nombre de les categories, declarar deserta qualsevol de les categories previstes o bé incloure noves categories proposades.

• El jurat estarà format per representants de diferents sectors d’activitat empresarial i la seva composició es farà pública el mateix dia que el veredicte dels Premis FEGP.

• El veredicte del jurat dels Premis FEGP 2018 es donarà a conèixer durant La Nit de l’Empresa, 27 d’abril.

Aniversaris

A la mateixa gala de La Nit de l’Empresa es farà reconeixement a aquelles empreses que enguany celebren un aniversari destacat pel que fa al seu any de fundació (25, 50, 75… anys).

Leave a Reply

*