Masies del Penedès i la FEGP promouran accions conjuntes

Santi Carda, president adjunt de la Federació Empresarial del Gran Penedès, i Raimon Olivella, president de l’associació Masies del Penedès, han signat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats a la seu de la FEGP, a Vilafranca del Penedès. 

El document recull el propòsit de la FEGP i de Masies del Penedès en la producció d’actuacions conjuntes, la compartició d’avantatges en benefici dels seus respectius afiliats, així com treballar de la mà per a la projecció econòmica i social de l’entorn local i comarcal.

Alhora, es té en compte el Consell d’Entitats Empresarials i Professionals del Penedès i el Garraf com a espai promogut per la FEGP amb la intenció de compartir-lo amb aquelles associacions, gremis, col·legis i, en general, col·lectius d’afinitat professional i empresarial de les comarques del Penedès i el Garraf que lliurement vulguin participar activament en un marc de relacions orientat al progrés econòmic i social del territori i, alhora, al creixement de cadascuna de les entitats que hi participen.

Leave a Reply

*