Dones d’Empresa convoca les empresàries del Penedès Garraf en el seu 10è aniversari

La reconeguda advocada Magda Oranich s’encarregarà de la ponència experiencial. 

Divendres 16 de març, Dones d’Empresa convoca totes les empresàries i directives del Penedès i el Garraf a la seva trobada anual, l’esdeveniment empresarial femení més important del Gran Penedès, enguany en la seva desena edició.

Com és habitual en aquestes dates, Dones d’Empresa prepara la trobada de dones empresàries, directives, emprenedores i executives del Gran Penedès. En aquesta ocasió, el guió està marcat pel 10è aniversari de l’entitat de més rellevància en l’àmbit dona-empresa al nostre territori.

La trobada-sopar tindrà lloc a l’Hotel Melià Sitges, el divendres 16 de març, i comptarà amb la ponència central de la reconeguda advocada Magda Oranich, entre d’altres novetats que es desvetllaran en els propers dies.

Oranich destaca per la seva carrera en l’àmbit del dret i el periodisme, també en la política i en el món del futbol, però sobretot per la seva implicació en causes socials.

L’acte estarà conduït per l’actriu i emprenedora Marina Mestres. A la sobretaula es farà lliurament del Premi Dones d’Empresa, que tots els anys reconeix una trajectòria empresarial remarcable.

La trobada compta amb el suport de Vilamòbil. La producció va a càrrec del Consorci de Serveis Empresarials de la FEGP, amb la col·laboració de Covenant, Mercè Pastissers i Monverd.

Per assistir a l’acte, obert a tothom, homes i dones, cal inscriure’s prèviament al 902 106 700 o bé a www.donesdempresa.cat

Leave a Reply

*