La digitalització: un procés clau per a les companyies catalanes

impulsa

El 70 % dels professionals a Catalunya pensen que la seva companyia es troba en un nivell “intermedi” o “avançat” pel que fa a la digitalització, independentment del la seva grandària.

En funció de les dades recollides a l’estudi sobre l’estat de la digitalització de les empreses de l’Observatori Vodafone de l’Empresa, les companyies catalanes mostren una autopercepció positiva sobre la digitalització dels seus negocis i donen prioritat al redisseny dels processos interns que les ajudin a obtenir una major eficiència en els processos i tasques desenvolupades, optimitzin la seva gestió empresarial i repercuteixin positivament en un estalvi de temps i agilitat.

De les dades extretes de l’informe es destaca que existeixen dues àrees d’inversió preferents per al procés de digitalització, posant especial interès en la seguretat i la connectivitat.

Per complementar els plans de desenvolupamenti el creixement en matèria de digitalització de les companyies de la regió catalana, arriba a Barcelona, el 26 d’abril a les 9.00 del matí, la sisena jornada d’Impulsando tu Empresa a l’Edifici MediaTIC.

L’objectiu d’aquests esdeveniments realitzats per tota la geografia espanyola es apropar a empreses locals les millors pràctiques sobre productivitat i competitivitat, emprenedoria i ocupabilitat. La jornada, avalada per la Federació d’Empresaris de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (FEPIME) i que serà inaugurada per la vicepresidenta de la patronal, Beatriz Fernández-Tubau, comptarà amb companyies líders en els seus sectors econòmics respectius (Endesa, Ecoembes, Grupo Santander, Vodafone, AXA, Mercedes-Benz, JCDecaux, Universal Pay, Konica Minolta, GoFit i Informa D&B).

‘Les 8 claus de la transformació digital’

Impulsando tu Empresa pretén compartir les millors pràctiques per convertir les empreses catalanes en negocis del segle XXI.

Després d’analitzar alguns dels reptes que afronten les empreses, s’oferiran les claus per adaptar-se al procés de transformació digital, analitzant àrees com la ciberseguretat, el finançament, la connectivitat, l’eficiència i l’estalvi energètic, els mitjans de pagament, el màrqueting a través de la gestió de dades i la gestió comercial del talent.

Durant la jornada, les diferents companyies aportaran algunes claus sobre els temes següents:

  • Evolució cap a una transformació digital completa: Vodafone
  • Noves tendències i oportunitats que ofereix el sector bancari gràcies a la digitalització: Santander
  • Oportunitats que genera el big data aplicat a campanyes de màrqueting i comunicació: JCDecaux
  • Com evitar possibles ciberatacs i protegir-ne la teva empresa: AXA
  • Nous reptes per a les empreses en relació amb el medi ambient: Ecoembes
  • Eines que faciliten i milloren l’experiència del client en una de les accions més sensibles, com és el pagament: UniversalPay
  • Com fer més competitiva la teva empresa gràcies a l’estalvi que suposa la implementació de mesures d’eficiència energètica: Endesa
  • La importància de la connectivitat de l’empresa amb les persones en el nou entorn econòmic, reforçant el procés logístic: Mercedes-Benz

Durant l’esdeveniment es reconeixerà l’esforç realitzat per empreses navarreses mitjançant els premis a la transformació digital (premi Vodafone) i a l’eficiència energètica (premis Endesa). Així mateix, se seleccionarà entre diferents candidats el projecte empresarial local finalista per al premi Empresa Aplauso 2018.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta. Us hi podeu inscriure a:
http://www.impulsando.es/evento/impulsando-tu-empresa-barcelona/

Envia una resposta

*