Eloi Palà reelegit president de l’AIJEC per a un segon mandat

aijec

Palà repeteix com a president i aquest serà el seu segon mandat al capdavant d’AIJEC, on va arribar la primavera de 2016.

L’Assemblea General de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha aprovat l’elecció de la candidatura encapçalada per Eloi Palà per comandar l’entitat durant el mandat 2018-2010.

Per aquesta nova etapa, Palà s’acompanya de Ruben Sans, de l’empresa Elstir Innovation, com a nou vicepresident i Dani Casanovas, de la firma de màrqueting digital Imagina Digital, que continuarà amb la seva tasca com a secretari general. Completen la candidatura Estefania González (EQT Consulting) com a tresorera i Laura Pons (KomunicaKit), Vicenç del Mar (Hidem-SAS), Aniol Brosa (U! Studio Group) i Alejandro Soldavila (KommoStudio) com a vocals.

Els objectius de la nova junta per aquesta legislatura són continuar amb la tasca de l’AIJEC de promoure l’emprenedoria, la creació d’empreses entre els joves i una activitat empresarial basada en els valors i la cultura de l’esforç. En paraules de Palà “volem dignificar la figura de l’empresari com a generador de valor en el teixit social i econòmic del nostre país”.

Envia una resposta

*