L’empresariat del Montsià aposta per la creació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre

Segona trobada networking de l’empresariat del Montsià organitzada per l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre.Una trentena d’empresaris i empresàries es van reunir a Sant Carles de la Ràpita per iniciativa de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, per participar en la 2a. Trobada de l’empresariat del Montsià, on es va posar de manifest la necessitat d’apostar pel talent com a eina fonamental per a dinamitzar l’empresa i l’economia de les Terres de l’Ebre.

Els empresaris del diferents sectors representats en la trobada van participar en un col·loqui sobre la importància del talent, facilitat per l’empresari i impulsor del TEDex al territori Joan Estellé, que va recordar que cal adaptar els equips als projectes de les empreses i no els projectes als equips, fent referència novament a utilitzar les eines necessàries per crear i mantenir la motivació i el talent a les empreses per el seu creixement.

Els participants també van fer referència a la necessitat de reivindicar noves infraestructures viaries i tecnològiques per a poder fer front als reptes de futur i consolidar i ampliar el món empresarial a les quatre comarques ebrenques.

L’acte fou presentat pel President de l’AECE, José Daniel Cortijo, qui va recordar la importància d’aquestes trobades per intercanviar sinergies i crear vincles entre les empreses del territori.

Leave a Reply

*