Luis Planas, nou Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació

Luis Planas, qui va intervenir a la cloenda del 3r Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa de Catalunya organitzat per Fepime Catalunya, ha estat nomenat Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern d’Espanya.

El valencià Luis Planas, que el passat dilluns va intervenir a l’acte de cloenda del 3r Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa organitzat per Fepime Catalunya, ha estat nomenat Ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern d’Espanya.

Fins ara, Planas ha estat secretari general del Comitè Econòmic i Social Europeu. Anteriorment va ocupar el càrrec de conseller d’Agricultura i Pesca a la Junta d’Andalusia i també ambaixador al Marroc.

Entre els reptes de futur del nou ministre hi ha la negociació de la propera Política Agrícola Comú (PAC) o aconseguir que l’impacte del ‘brexit’ sigui el menor possible per a la flota pesquera nacional.

Leave a Reply

*