AFAEMME i CESE donen suport al lideratge empresarial femení a Tunísia

Maria Helena de Felipe, presidenta del Comitè de Seguiment Euromed del CESE i presidenta d’Affaeme, participa al programa EBSOMED a Tunísia.

Tunísia ha acollit aquest dijous a la jornada ‘Kick Off Seminar’ d’EBSOMED, un projecte cofinançat per la Comissió Europea i coordinat per la Unió de Confederacions Mediterrànies d’Empreses amb l’objectiu de donar suport a les organitzacions empresarials de la regió mediterrània.

Maria Helena de Felipe, presidenta del Comitè de Seguiment Euromed del Comitè Econòmic Social Europeu i presidenta d’Affaeme, ha participat a la jornada centrada en l’empoderament femení al món empresarial. Affaeme és un dels partners d’ASCAME dins d’aquest projecte que vol promocionar i donar suport als negocis liderats per dones a tota la zona del Mediterrani.

Leave a Reply

*