Afaemme organitza el Meda Women Entrepreneurs Forum

La desena edició del Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries tindrà lloc a Amman (Jordània) i abordarà el paper de les dones en la tecnologia.

En línia amb els canvis regionals i tecnològics que actualment defineixen la Mediterrània, aquest any el Meda Women Entrepreneurs Forum dóna protagonisme al paper de les dones en la tecnologia.

El Consorci d’Afaemme, l’Associació d’Organitzacions de Empreses Mediterrànies; el JFBPW, the Jordan Forum Business and Professional Women, ASCAME, la Cambra de Comerç de la Mediterrània, la Cambra de Comerç d’Amman i la Cambra de Comerç de Barcelona, donarà pas a la X Edició del Fòrum Mediterrani de Dones Empresàries, orientat a abordar oportunitats clau i problemes urgents per a les dones en l’àmbit de la tecnologia a la regió mediterrània.

Sota el títol “Women in Tech: the way ahead”, la cita tindrà lloc els dies 2 i 3 d’octubre al Theatre Jordan Chamber of Commerce d’Amman, Jordània.

Empresàries, responsables polítics, empresaris i portaveus representants de diverses branques de tots els sectors exploraran i compartiran, al llarg de l’esdeveniment, eines innovadores i enfocaments no convencionals en el sector STEM (ciència, tecnologia, economia i matemàtiques).

Els temes clau que es tractaran seran:

  • Organitzacions Mediterrànies liderades per dones empresàries exitoses.
  • Com estan millorant les petites empreses dirigides per dones en els països del Mediterrani?
  • El paper que juga la dona empresària en tecnologia dins de la regió mediterrània

Meda Women Entrepreneurs Forum – Programa
Meda Women Entrepreneurs Forum – Inscripcions

Leave a Reply

*