Fepime signa l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) 2018-2020

La presidenta de Fepime, María Helena de Felipe, ha qualificat l’acord de “valent” durant l’acte de signatura amb el Govern, els sindicats i les patronals. 

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya, ha participat aquest dilluns a l’acte de signatura de l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) 2018-2020 juntament amb els sindicats CCOO i UGT de Catalunya i les patronals Foment del Treball i Pimec.

La signatura ha tingut lloc a la Generalitat de Catalunya i ha comptat amb el presidente del Govern, Quim Torra, i els consellers Pere Aragonès, Chakir El HomraniÀngels Chacón.

Fepime Catalunya, un dels actors que més ha impulsat aquest acord, celebra el diàleg i el consens al que s’ha pogut arribar amb la resta d’actors econòmics i socials.

En aquest sentit, la presidenta Maria Helena de Felipe ha qualificat l’acord de “valent” i ha exposat que “és una necessitat prioritària apostar per la Formació Professional i la inserció dels joves davant la creixent demanda de personal qualificat“. Unes conclusions que la patronal ja va exposar a la clausura del 3r Congrés de la petita i mitjana empresa de Catalunya.

El president Torra, per la seva banda, ha celebrat l’acord pel consens aconseguit i ha volgut recordar que l’objectiu del Govern és dissenyar les millors polítiques laborals per Catalunya.

Leave a Reply

*