La FAGEM busca les millors empreses del Maresme

Fins el 17 de setembre, la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme manté obert el període per presentar candidatures als IX Premis FAGEM.

La Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) manté obert fins el 17 de setembre el període de candidatures per optar als premis a les millors iniciatives empresarials sorgides a la comarca. Els Premis FAGEM arriben enguany a la seva 11na edició amb l’objectiu de donar visibilitat pública al teixit empresarial del Maresme. En aquesta edició s’han establert dues categories de premis, Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial i el Reconeixement de la FAGEM a la contribució a l’Associacionisme Empresarial, i dues mencions especials al Jove Empresari i a la Dona Empresària.

Els candidats poden enviar les seves candidatures a través del web de la FAGEM. Poden optar als guardons tots aquells empresaris que desenvolupin la seva activitat empresarial a la comarca del Maresme. Un jurat, format pels membres del Consell Executiu de la FAGEM, triarà tres finalistes per categoria i els guanyadors es coneixeran en el marc de la Nit de l’Empresariat, que enguany tindrà lloc el proper 18 d’octubre.

Per Roser Moré, presidenta de la FAGEM, “aquests premis son un reconeixement a les empreses que aporten valor a la nostra societat: amb valor econòmic, generant llocs de treball i jugant un paper molt important a l’hora d’innovar i de construir oportunitats de futur”.

Les categories: un premi, dues mencions especials i un reconeixement

Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial: La FAGEM vol premiar aquella empresa que durant el 2017 i, en general, durant els darrers anys, s’hagi distingit per la seva trajectòria empresarial i per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. Es valorarà especialment la innovació en el sector d’activitat on l’empresa desenvolupa el projecte, la viabilitat del projecte i la creació de llocs de treball com a conseqüència directa del projecte. També es tindran en compte les accions desenvolupades i els resultats obtinguts, així com aquells fets de rellevància aconseguits al llarg de la seva trajectòria empresarial.

Menció especial Capgròs al Jove Empresari menor de 41 anys: La FAGEM vol valorar la tasca d’aquells emprenedors i emprenedores que amb el seu esforç i dedicació aconsegueixen engegar nous projectes empresarials. El jurat tindrà en compte la consolidació de la idea de negoci inicial, la seva viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria de l’empresari o empresària i els reptes i perspectives de futur. Poden optar a aquest guardó tots els empresaris menors de 41 anys durant el 2017.

Menció especial a la Dona Empresària: Dintre de la feina que està portant a terme la FAGEM en el camp de la igualtat de gènere empresarial a la comarca, el 2017 l’entitat va impulsar, per primer cop, aquest reconeixement que busca premiar el talent femení de dones empresàries i líders de projectes al nostre territori. El jurat valorarà la seva trajectòria, que hagi excel·lit en la gestió, que sigui artífex de bones pràctiques i actuï de manera considerada en relació amb els recursos interns i externs de la seva organització empresarial.

Reconeixement de la FAGEM a la contribució a l’Associacionisme Empresarial: La FAGEM vol homenatjar aquell empresari o empresària maresmenca, que per la seva trajectòria professional, suposi un actiu per la comarca. Es valorarà la seva trajectòria, la seva contribució al desenvolupament econòmic, les seves qualitats i el seu compromís amb l’emprenedoria i el món empresarial. L’elecció d’aquest reconeixement és intern.

Per presentar candidatures o per obtenir més informació del premi: http://fagem.org/web/convocatoria/

 

Leave a Reply

*