L’empresariat del Garraf està convocat al 1r Simposi

El 1r Simposi Garraf es presenta com un esdeveniment congressual promogut per l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, en el marc de la iniciativa Hèlix Garraf, amb el propòsit de consolidar els fonaments per la vitalització econòmica de la comarca.

L’objectiu material d’aquestes jornades d’economia i estratègia comarcals serà l’edició d’un quadern blanc de l’economia del Garraf a partir dels criteris d’experts, els referents d’altres territoris i les aportacions dels agents econòmics, socials i polítics que seran invitats a participar-hi.

El Quadern blanc de l’economia del Garraf haurà de compendiar estratègies, directrius i actuacions a implementar a curt, mitjà i llarg termini. Serà una missió compartida i compromesa per part dels representants de les institucions públiques i privades que participen en el fòrum Hèlix Garraf.

El simposi tindrà lloc els dies 27 i 28 de setembre a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú i compta amb el patrocini de CaixaBank, Gràfiques Ferpala, Jaume Serra (Grup García Carrión), Publicom i Sorea.

Pots consultar el programa i fer la inscripció en aquest enllaç.

Leave a Reply

*