CEPTA inicia el cicle de tardor amb un programa de més d’una vintena de cursos

cursos cepta

Els programes de formació se centren en les àrees d’idiomes, habilitats personals, recursos humans, ofimàtica i xarxes socials i prevenció de riscos laborals.

La CEPTA enceta el setembre amb un nou programa de cursos encarat a donar servei i formar tant a treballadors que vulguin obrir-se a noves fites professionals com a aquelles persones que desitgin consolidar i actualitzar aquells processos que ja duen a terme en el seu entorn laboral.

El programa formatiu de la confederació empresarial s’inicia a partir d’aquest mes de setembre i inclou propostes en les branques d’aprenentatge d’idiomes, habilitats personals, recursos humans i direcció d’equips, ofimàtica i xarxes socials i també en l’àmbit de prevenció de riscos laborals, àmbits que es troben tots ells en constant canvi i que poden servir per a millorar el currículum de treballadors de diferents àmbits.

En l’àrea d’idiomes, l’oferta es vehicula a través de programes destinats a millorar l’anglès en àmbits específics de l’entorn de l’empresa, com els cursos Listening & speaking i Business in English. D’altra banda, la formació de l’àrea d’habilitats es divideix en propostes que tenen per objectiu en millorar la productivitat des de la salut i des del benestar, que es concreten en les propostes Comunicació saludable, Lideratge sistèmic (és la segona part d’un curs que ja es va fer anteriorment) i Mindfulness.

D’altra banda, pel que fa a l’àrea de direcció d’equips i gestió empresarial, el llistat de propostes que s’iniciaran en els pròxims dies inclou els cursos Protecció de dades, comerç i màrqueting, Informes de RRHH, Protocols ISO, Agent d’igualtat, Protocol d’assetjament, Expert en IVA, Model de negoci, Open Innovation i Conseller de Seguretat.

Una altra part de la formació s’encara a cursos adreçats a l’àrea de gestió de programes informàtics, que inclou els programes Ofimàtica i xarxes socials, Disseny per a no dissenyadors amb eines gratuïtes, Excel avançat i acreditació de programes ACTIC. Per últim, la CEPTA segueix oferint els cursos de carretoner, que permeten obtenir el permís d’ús d’aquests aparells.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Envia una resposta

*