Fepime Catalunya organitza una missió comercial a Milà

assolombarda

Fepime Catalunya t’ofereix la oportunitat de tenir una agenda comercial a Milà per que puguis iniciar-te en el comerç internacional de forma ràpida i segura.

Fepime Catalunya, dins del seu programa d’internacionalització PROXI, organitza una missió comercial a Itàlia, amb la col·laboració de la associació ASSOLOMBARDA, Confindustria Milano Monza e Brianza, i a la que es convoquen els sectors: Tèxtil, Roba i Moda, Fusta, Moble, Disseny i Decoració.

La sessió es celebrarà el dia 12 de febrer de 2019. Les empreses participants disposaran d’una agenda de contactes personalitzada i elaborada per ASSOLOMBARDA, a fi d’aprofitar la missió fent contactes que puguin derivar en negoci.

Lombardia – Milà: Oportunitat per a les empreses

El mercat italià és madur i compta amb aproximadament 60 milions de consumidors amb un poder adquisitiu que ha augmentat considerablement després de la recuperació de la crisi, oferint grans oportunitats per a l’exportació espanyola en gairebé tots els sectors.

El motor econòmic d’Itàlia, la quarta economia més important de la Unió Europea, és sens dubte la Lombardia amb un creixement industrial 2018/2017 del 5%, i un PIB per capita un 12% per sobre de la mitjana europea.

Fortament industrialitzada i molt especialitzada en sectors econòmics altament desenvolupats com automoció, tecnologia, perfumeria, cosmètica i per descomptat moda i disseny; allà destaca sobretot Milà, capital mundial del disseny i referent únic d’enorme potencial econòmic.

És interessant assenyalar que les ciutats amb més qualitat de vida i amb una renda per càpita més alta es troben a la zona centre-nord del país, com Aosta, Milà i Trento. En aquestes regions del nord es concentra també una major demanda final i de consum intern de productes estrangers, sobretot alimentaris i béns de consum, a més de mostrar major interès cap a productes més nous i diferents. Les empreses espanyoles del sector de la confecció van aconseguir unes vendes per sobre dels 1.000 milions d’euros el 2016; el producte lider és la de la confecció infantil.

Volem comptar amb tu!

Pots inscriure’t a la missió comercial mitjançant aquest formulari fins el 7 de desembre. Les places estan limitades a 20 participants.

Consulta què inclou la missió comercial, quin és el programa previst i quines són les condicions per a poder participar en aquest enllaç.

Envia una resposta

*