El moviment “Vull Corredor” arriba al territori de la mà d’AEBALL/UPMBALL

Martorell ha acollit  el moviment “Vull Corredor” impulsat per l’Associació Valenciana d’Empresaris i amb el suport d’AEBALL/UPMBALL.

Durant aquests dies s’han organitzat a Martorell diferents activitats, debats, tallers i exposicions per informar dels beneficis que el Corredor Mediterrani comportarà als ciutadans i les empreses.

Després de la inauguració, ha tingut lloc una taula rodona per conèixer els principals beneficis i millores que el Corredor Mediterrani aportarà a Catalunya. M. Rosa Fiol, Directora general i Vicepresidenta d’AEBALL/UPMBALL, acompanyada d’altres personalitats rellevants com Mercè Conesa, presidenta de l’autoritat portuària de Barcelona, Enric Martí, director de logística de Seat i Joan Carles Suari, representant de la Universitat de Barcelona, han participat i protagonitzat aquesta xerrada.

AEBALL ha donat suport al Corredor Mediterrati des dels seus inicis, i continuarà reivindicant les accions necessàries, conscient de què a la zona del Llobregat es troben els colls d’ampolla més importants d’aquesta imprescindible infraestructura.

Un cop finalitzada la taula rodona, s’han programat diferents activitats i tallers infantils, fins les 20:30 de la tarda, per donar a conèixer d’una forma interactiva i dinàmica tant a grans com a petits, la importància d’aquest projecte. A més, els visitants podran signar el seu suport a la infraestructura, on la campanya #VullCorredor suma ja més de 86.000 signatures de suport.

Amb aquesta darrera acció, conclou el viatge de nou parades per tot l’estat que es va iniciar el passat 12 d’abril a Los Barrios (Campo de Gibraltar) i que continuarà el proper dijous 27 de setembre amb la Gran Trobada pel Corredor Mediterrani que tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona.

Si vols participar en la trobada del proper 27 de setembre i donar suport al Corredor Mediterrani, inscriu-te en el següent enllaç.

Leave a Reply

*