Fepime dóna suport al moviment #vullcorredor

vull corredor

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, i el vicepresident Eudald Castells, participen al gran acte empresarial pel Corredor Mediterrani.

Aquest dijous 27 de setembre, l‘Associació Valenciana d’Empresaris ha organitzat a Barcelona el gran acte que ha posat punt final a la campanya del Moviment #VullCorredor. Sota el lema “estar més a prop, arribar més lluny”, el Palau de Congressos de Catalunya ha acollit la gran trobada pel Corredor Mediterrani en la que han participat més de 1.500 empresaris i entitats civils de tot Espanya.

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe, i el vicepresident de Fepime, Eudald Castells han pres part de la trobada per donar suport al Corredor Mediterrani. Castells, president de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès, és el representant de la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya encarregat de fer el seguiment de tots els avenços en referència a l’arribada del Corredor Mediterrani.

La jornada ha permès a patronals, cambres de comerç, sindicats, universitats, esportistes i organitzacions cíviques compartir arguments i beneficis sobre la importància de la infraestructura per al conjunt del país.

Per parlar del tren del futur, han pres la paraula: José Luis Ábalos, Ministre de Foment; José Luis Bonet, President de Càmera Espanya; Vicente Boluda, President d’AVE; Suzanne Czech, Directora General de la European Retail Round Table; Juan José Brugera, President del Cercle d’Economia; Inés Juste, Consellera Delegada del Grup químic i farmacèutic Juste i Juan Rosell, President de CEOE.

PHOTO-2018-09-27-15-15-25

EL MOVIMENT #VULLCORREDOR

Amb gairebé 90.000 firmes, el Moviment #VullCorredor ha estat una de les iniciatives que més ha calat en la societat. Durant el 2018 un autobús ha recorregut nou ciutats de l’arc mediterrani tractant de transmetre als ciutadans la importància del Corredor Mediterrani a través d’exposicions, taules rodones, tallers i recollida de signatures.

Després de passar per Algeciras, Granada, Màlaga, Cartagena, Lorca, Castelló, Reus i Martorell l’última parada ha estat a Barcelona amb la Gran Trobada pel Corredor Mediterrani.

Envia una resposta

*