La FOEG celebra 30 anys

La patronal gironina celebra el seu 30è aniversari reclamant resoldre mancances històriques.

La patronal gironina FOEG ha celebrat els seus 30 ansy d’història amb un gran acte a l’auditori de l’edifici de CaixaBank amb més de 150 convidats entre els que no hi ha faltat la presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director territorial de Caixabank, Jaume Masana, han estat els encarregats de donar la benvinguda a l’acte de celebració.

Durant la seva intervenció, el president de la FOEG, Ernest Plana ha lamentat que l’elevat preu de l’electricitat freni la creació de noves empreses al territori. En aquesta línia, la FOEG, de la mà de l’economista Marc de la Barrera ha presentat un document sobre les necessitats de les empreses gironines, algunes de les quals ja són “històriques” segons Plana.

L’acte també ha comptat amb la conferència ‘Idees per a l’empresa apreses del futbol’ a càrrec de Ferran Soriano, CEO del City Football Group.

Per finalitzar, la consellera d’Empresa i Coneixement, la sra. M. Àngels Chacón ha estat l’encarregada de la cloenda destacant la projecció de futur que té l’economia catalana.

Leave a Reply

*