Fepime es reuneix amb Miquel Iceta

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe i el secretari general, César Sánchez, s’han reunit amb el Primer secretari del PSC.

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya i César Sánchez, secretari general de la patronal de les pimes s’han trobat aquest matí amb el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; la portaveu socialista al Parlament de Catalunya, Eva Granados i la diputada al Parlament de Catalunya, Alícia Romero.

Durant la trobada, Maria Helena de Felipe ha exposat als líders del partit socialista les principals conclusions obtingudes arran de la celebració del 3r Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa de Catalunya 2018 que la patronal ha celebrat per tot el territori català durant aquest any. Entre elles, la necessària transformació digital que necessiten les petites i mitjanes empreses per adaptar-se a la revolució 4.0.

La reunió també ha servit per posar damunt la taula altres temes de relleu com la dificultat que tenen les pimes per incorporar personal qualificat i la necessitat de reformular l’actual sistema de Formació Professional per atraure a més talent jove.

Leave a Reply

*