IV Cicle formatiu de responsabilitat social

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals ofereix més  coneixement per continuar millorant la gestió sostenible de la vostra empresa.

La quarta edició del cicle formatiu us permetrà comptar amb eines i recursos pràctics perquè les vostres organitzacions abordin les noves tendències i reptes que planteja la responsabilitat social i els Objectius del Desenvolupament Sostenible. Per aquest motiu, es realitzaran sessions que consolidaran coneixements en assumptes clau, sota un enfocament pràctic i dinàmic.

Les quatre sessions del cicle són totalment gratuïtes i comptaran amb personal expert en l’àmbit de la cadena de subministrament, l’economia circular, la responsabilitat social en la negociació col·lectiva i la incorporació de metodologies de gestió sostenible a les PIMES.

D’aquesta manera, el Consell de Relacions Laborals segueix apostant decididament per la formació i el desenvolupament de les persones que impulsen la incorporació d’una gestió més responsable i sostenible en les organitzacions.

La darrera sessió tindrà lloc el dia 7 de novembre, “Per on començo? L’RS a la PIME”.

Durant aquesta sessió es donaran a conèixer les principals metodologies de gestió d’RS amb major presència a Catalunya i la seva aplicació pràctica en les PIMES tenint en compte les característiques pròpies de cada organització. Aquesta sessió comptarà amb el Sr. Juan Villamayor, consultor en sostenibilitat i RSE.

Ja podeu formalitzar les inscripcions, per a més informació, podeu consultar el programa del cicle.

Leave a Reply

*