Visió sobre el futur de l’empresa a les Terres de l’Ebre

AECE

La directora general d’Indústria, Matilde Villarroya, visita l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre.

Una vintenta d’empresaris i empresàries de les Terres de l’Ebre s’han reunit en un dinar-networking, amb la Directora General d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Matilde Villarroya, per manifestar-li la visió del futur empresarial al territori, cadascú des del seu sector i la seva experiència personal.

La Directora, que ha estat rebuda per la Junta a la seu de l’AECE, ha anatacompanyada per la Directora dels Serveis Territorials, Mercè Miralles i pel Delegat d’ACCIÓ a Terres de l’Ebre, Xavier Cortiella.

aece2La Directora, com a coneixedora del territori, ha insistit molt amb les línies estratègiques del Pacte Nacional per a la Indústria, que tenen com a objectiu, impulsar la indústria com a eix central de l’economia catalana i això, sols es podrà fer amb el treball i consens de totes les parts, organitzacions empresarials i sindicals, partits polítics, universitats, col·legis professionals, associacions municipalistes i centres tecnològics.

La Directora s’ha compromès a tornar a seures amb l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, per desenvolupar algunes de les actuacions que es detallen al Pacte, les quals són, competitvitat i ocupació industrial, dimensió empresarial i finançament, indústria 4.0 i digitalització, formació, infraestructures i energia, sostenibilitat i economia circular.

Envia una resposta

*