Fepime es reuneix amb Raül Blanco i Jordi Puigneró

La presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe s’ha reunit amb Secretari General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Govern d’Espanya i amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Maria Helena de Felipe, presidenta de Fepime Catalunya, continua les trobades amb diferents perfils polítics per posar de manifest les necessitats de les pimes catalanes. En aquest context, s’ha reunit amb el Secretari General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Govern d’Espanya, Raül Blanco i també amb el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

Durant les trobades, Maria Helena de Felipe ha exposat les principals conclusions obtingudes arran de la celebració del 3r Congrés de la Micro, Petita i Mitjana empresa de Catalunya 2018 que la patronal ha celebrat per tot el territori català durant aquest any. Entre elles, la necessària transformació digital que necessiten les petites i mitjanes empreses per adaptar-se a la revolució 4.0.

Les reunions amb Blanco i Puigneró també han servit per posar damunt la taula altres temes de relleu com la dificultat que tenen les pimes per incorporar personal qualificat i la necessitat de reformular l’actual sistema de Formació Professional per atraure a més talent jove.

Tanmateix, Fepime Catalunya ha demanat la col·laboració de Blanco i Puigneró en dos temes clau. D’una banda, per la realització de campanyes de sensibilització i conscienciació sobre la necessitat i urgència amb les quals s’ha d’abordar la transformació digital en tots els àmbits. De l’altra,  la patronal de les pimes catalanes també ha exposat la necessitat de crear oficines de consultoria per afavorir la digitalització de les micro i petites empreses, apostant per impulsar aquesta figura que ajudaria a explicar els beneficis de la digitalització aplicats a cada negoci, a la selecció dels proveïdors, a la implementació i a la gestió del canvi. La creació d’aquestes oficines ajudarà a les pimes a tenir un lloc al que adreçar-se, trobant en les organitzacions empresarials l’interlocutor més idoni.

Leave a Reply

*