Un dispositiu que facilita la connexió a xarxes WiFi guanya el primer Premi Creatic 2018

El projecte WiPass s’enduu 12.000 euros i allotjament a la incubadora d’empreses del TeconCampus amb una bonificació del 50% el primer any.

Els guanyadors de la 18a edició dels Premis Creatic han estat Mariam Ayadi i Nil Mandri pel projecte WiPass, un dispositiu tecnològic que permet als usuaris connectar-se a una xarxa wifi sense necessitat d’introduir contrasenyes. El projecte s’enduu 12.000 euros i allotjament a la incubadora d’empreses del TeconCampus amb una bonificació del 50% el primer any.

El segon premi és per a Ane Castro i Núria Costa, impulsores de ZER Collection, una marca de roba confeccionada amb tècniques de fabricació digital, com la impressió 3D o la brodadora digital, amb les quals és possible produir peces sense generar residus.

Finalment, el tercer premi se l’enduen Marc Millet, Nil Oleaga i Lucas Llobet pel projecte EVIX, un kit d’airbag per acoblar al casc dels ciclistes com a sistema de protecció de la columna cervical en cas d’accident.

La Nit de l’emprenedoria, que organitzen cada any el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, reconeix les millors iniciatives i les bones pràctiques empresarials. Durant la gala celebrada aquest dimecres es van entregar també els reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions (RSO).

La gala, conduïda per l’actor Pep Plaza, també va servir per atorgar el premi a l’emprenedoria universitària, a què poden optar tots els estudiants del TecnoCampus. Els guanyadors van ser Alfredo Sotelo i Anna Gilabert.

La FAGEM, juntament amb dos dels seus associats, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic) i la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), forma part del jurat dels Premis CREATIC.

Leave a Reply

*