FECAV presenta la seva nova imatge

La renovació d’imatge i les accions de millora de la comunicació s’emmarquen en el procés de modernització en què la federació es troba immersa.

El president de la Federació Empresarial Catalana d’Autotransport de Viatgers (FECAV), José María Chavarría, i la responsable d’imatge i comunicació i membre del Comitè Executiu de FECAV, Georgina Andreu, han presentat la nova imatge i el vídeo corporatiu de la federació en un acte celebrat el 28 de novembre. Aquesta actuació de FECAV s’emmarca en el procés de modernització d’imatge i comunicació, tant interna com externa, que la federació ha desenvolupat en el darrer any.

L’acte ha comptat amb la participació del director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Pere Padrosa. A més, hi han assistit representants de diferents administracions com la Direcció General de Transport i Mobilitat, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’ATM de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. També hi han estat presents representants d’empreses i associacions membres de FECAV.

En primer lloc s’ha presentat el nou logo de FECAV. Aquest manté els colors blau i taronja, ja que són identificatius de la federació. Pel que fa a les novetats, inclou la icona d’un autobús substituint la lletra “A” de FECAV per tal que s’associï més fàcilment amb el sector que la federació representa, i també s’ha canviat la tipografia.

Tot seguit s’ha presentat el vídeo corporatiu de la federació, que servirà per explicar d’una manera ràpida i atractiva què és FECAV, què fa i a qui representa. També s’ha mostrat un altre vídeo, que inclou el testimoni real de persones usuàries de l’autobús i de conductors, on expliquen quina és la seva percepció sobre aquest mitjà de transport. D’aquests testimonis es desprèn que l’autobús és considerat un transport segur, confortable, capil·lar i per a tota la ciutadania, al marge de la seva edat, professió o nivell econòmic.

Aquests audiovisuals són peces vives que s’aniran actualitzant i adaptant per donar representativitat a tots els associats de la federació i als tipus de transport que realitzen. També està previst fer més vídeos sobre modes concrets que engloba el transport de viatgers per carretera, així per mostrar diferents llocs de la geografia catalana.

Finalment s’ha mostrat el manual d’identitat gràfica de FECAV, que servirà per establir unes pautes coherents i homogènies sobre l’ús que s’ha de fer del nou logo. També s’ha presentat el nou disseny de diferents materials com la targeta de visita, la carpeta o la firma de correu electrònic. Molts d’aquests materials incorporen unes icones dissenyades expressament que representen aspectes que defineixen el sector del transport de viatgers per carretera, com la seguretat, la sostenibilitat o l’accessibilitat.

El president de FECAV, José María Chavarría, ha explicat que “la nova imatge de FECAV és molt més que un canvi de logo ja que implica una transformació d’imatge en tots els suports, ja siguin digitals o en paper, i un pas més en el procés de modernització de la federació. També és una oportunitat per explicar millor qui som i què fem tant al públic intern com extern.”

La presentació de la nova imatge i vídeo corporatiu de FECAV ha anat precedida d’altres accions de millora de la imatge i de la comunicació de la federació, que s’han impulsat durant els darrers mesos. Entre elles destaca la renovació de la pàgina web, la posada en marxa d’una newsletter mensual amb notícies sobre FECAV i el sector, o la millora de la presència a les xarxes socials.

Leave a Reply

*