FECOM i l’Obra Social “la Caixa” organitzen una Jornada de Responsabilitat Social Corporativa

Durant la jornada s’ha presentat la campanya “Els comerciants de Lleida amb cor. Comerç a domicili”.

FECOM i l’Obra Social “la Caixa” han organitzat al CaixaFòrum la Jornada de Responsabilitat Social Corporativa. La sesssió s’ha dividit en una conferència i tres taules rodones al voltant de la RSC en les entitats de Lleida.

Els canvis tecnològics, mediambientals i socials van obrir la jornada amb Conxita Villar, professora de RSC de la UdL. Llorenç Semis d’Aspid, Marcos Febas de Sant Joan de Déu, Oriol Berenguer del Banc d’Aliments i Enric Herrera d’Aspros van protagonitzar la primera taula rodona on exposaven com la RSC forma part del seu dia a dia.

Empreses lleidatanes com PlusFresc amb Ismael Bartran (RRHH) i Torrons i Mel Alemany amb Ferran Alemany (gerent) van donar rellevància a la impotància de tenir sinèrgies amb entitats sense ànim de lucre per portar a terme accions de responsabilitat social.

Ramon Moreno d’UGT, Esteban Sanabria de CCOO i Montse Masip de la Fundació ADECCO van parlar de la negociació col·lectiva i contractació responsable.

Per finalitzar la jornada, es va fer una breu presentació de la campanya “Els comerciants de Lleida amb cor. Comerç a domicili”, un projecte per a la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió.

“Missatgeria amb cor”, dirigida per Constantino Cidoncha, és una aposta responsable amb el mediambient i de caire social que facilita l’enviament de cartes i paquets petits dins de Lleida i partides amb bicicleta, caminant o motocicletes elèctriques.

Leave a Reply

*