Metall Girona guardona l’empresa centenària Caldereria Rovira de Celrà

L’Associació homenatja durant la celebració de la seva festa patronal Jordi de Puig, negociador dels convenis col·lectius del sector.

L’Associació de les empreses metal·lúrgiques de Girona, Metall Girona, ha guardonat l’empresa Caldereria Rovira per ser referent en el sector. L’empresa, que aquest 2018 compleix 100 anys té la seva seu a Celrà i es dedica a la construcció d’equipaments metàl·lics, instal·lacions industrials, manteniment industrial i muntatge mecànics per a diferents mercats: paper, aliments, químics, energètics, farmacèutics i tèxtils. Són especialistes en el disseny, fabricació i instal·lació d’equips en acer inoxidable i carboni com tancs, dipòsits, reactors industrials, equips a pressió, canonades, estructures, intercanviadors de calor entre d’altres.

El guardó es va entregar durant la celebració de Sant Eloi, el patró dels empresaris del sector, que es va dur a terme al Parc Científic i Tecnològic de Girona. El propietari de Caldereria Rovira, Benet Rovira i el seu fill Marc, actual gerent de l’empresa, van ser els encarregats de recollir el guardó.

L’acte va comptar amb la ponència “Continuar amb èxit el negoci generació darrera generació” a càrrec de Ricard Agustín, fundador de Family Business Solutions, una consultora especialista en continuïtat d’empreses familiars. Agustín va explicar, d’una manera molt amena i didàctica, que en el moment del relleu les empeses familiars tenen més problemes per qüestions emocionals que de gestió .

Durant el seu parlament, el president de Metall Girona, l’empresari Manel Xifra, va tenir un record especial i molt emotiu per als dos expresidents desapareguts durant el 2018 , Josep Serra i Pere Pascual.

També es va homenatjar a Jordi de Puig, negociador dels convenis col·lectius del metall i de molts altres sectors durant més de 40 anys. Durant l’acte es va destacar que és una persona amb un gran prestigi dins el sector, reconegut en el món patronal i sindical de Catalunya i també a l’Estat espanyol.

Durant la celebració es va aprofitar per donar a conèixer el nou logo de l’Associació i es va manifestar la voluntat de continuar endavant fent força comuna en favor del sector i de les empreses gironines.

Leave a Reply

*