Les empreses de L’Hospitalet i Baix Llobregat tindran veu a la CEOE a través d’AEBALL

Santiago Ballesté, president de AEBALL, va ser triat per representar i formar part de la nova Junta Directiva de la CEOE que lidera Antonio Garamendi.

La recentment constituïda Junta Directiva de Foment de Treball, ara presidida per Josep Sánchez Llibre, es va reunir en una sessió ordinària i conjunta amb el Comitè Executiu per nomenar les noves comissions amb què els Òrgans de Govern comptaran durant aquest mandat, així com els representants a la nova Junta Directiva de la CEOE.

Santiago Ballesté, president d’AEBALL, ha estat escollit per representar i formar part de la nova Junta Directiva de la CEOE que lidera Antonio Garamendi. El president d’AEBALL és un gran coneixedor de les empreses del territori, així com de les necessitats i inquietuds que tenen. És un expert industrial que aportarà amb el seu bagatge, experiència en la millora de l’àmbit econòmic-empresarial.

A més de Santiago Ballesté, representarà a Foment a la patronal estatal, entre d’altres, Baldiri Ros, president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre (IACSI), que també és vicepresident 1r de AEBALL.

A proposta del president de Foment, Santiago Ballesté presidirà una de les tres Comissions Estatutàries de la patronal catalana, la Comissió Econòmica Delegada, encarregada de vetllar pels aspectes financers de la gran patronal.

Santiago Ballesté Clofent és president de AEBALL / UPMBALL des del passat mes de maig, quan va ser elegit per unanimitat. Ballesté és enginyer industrial superior i diplomat en ciències empresarials, és administrador i gerent de diverses empreses del sector metal·lúrgic com STEEL INNOVATION, HERMAN, ARISERVIS i altres no metal·lúrgiques com SCHOTOPAC, NAUS MÚRCIA i Frisa. Forma part de la Junta Directiva d’AEBALL / UPMBALL des del 2012, sent soci de l’entitat des de l’any 1983. Actualment és també president del C.E. L’Hospitalet.

Leave a Reply

*