La FECOM celebra una jornada de seguretat al comerç

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Lleida activen el programa Grèvol.

La presidenta de la Federació de Comerç de Lleida, Mª Roja Erijta i representants de totes les Associacions de Comerciants de Lleida s’han reunit amb Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana a la FECOM per a parlar sobre la seguretat als comerços de cara a aquestes Festes de Nadal.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Guàrdia Urbana de Lleida impulsen aquestes dies el Programa Operatiu Estacional Grèvol, un desplegament de seguretat més ampli per a vetllar per al benestar i seguretat dels establiments, els treballadors i els clients.

Durant la jornada informativa s’han explicat els aspectes teòrics i pràctics a tenir en compte de cara a aquestes festes i s’ha facilitat tota la informació necessària en format paper.

Leave a Reply

*