Transformació digital i economia circular: els propòsits de la UEA per al 2019

Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia, destaca el creixement de l’associació durant els últims anys. 

Una vuitantena de persones entre empresaris, directius de centre de formació, mitjans de comunicació, i representants polítics locals com alcaldes i regidors anoiencs han participat a l’acte de la Unió Empresarial de l’Anoia  per celebrar les festes.

El president de la UEA, Joan Domènech, en el seu discurs de Nadal, ha posat de manifest la “gran feinada” que desenvolupa l’entitat i com en els darrers anys la UEA ha crescut, tant en projectes a desenvolupar, en número de socis (aquest any gairebé s’han unit a la patronal un centenar d’empreses), com en persones vinculades a la UEA que de manera desinteressada participen en algun o altre projecte de l’entitat, i “això té un gran valor”. Domènech també ha afegit que cada vegada és més notori la implicació i el compromís empresarial amb la societat anoienca.

Seguint la bona línia de treball del 2018, la Unió Empresarial de l’Anoia enfoca el 2019 amb tres eixos molt clars: “l’acompanyament a les empreses cap a la transformació digital amb l’ajuda i el suport de diversos facilitadors tecnològics de km0; la consolidació del Fòrum Empresarial celebrant la tercera edició dedicada a la revolució 4.0 i l’economia circular; i en tercer lloc, la UEA treballarà el 2019 la competitivitat i visibilitat dels sectors econòmics, a través de dues vies: la del coneixement, formant a treballadors i empresaris d’acord a les especialitats que requereix l’empresa; i la de la visibilitat a través de l’exposició Som Empresa Som Industria, un espai que es crearà a la mateixa seu de la UEA”.

Per la seva part, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també en el seu discurs ha destacat el treball i la feina que fa l’entitat i els projectes que es desenvolupen per a dinamitzar i millorar la competitivitat de les empreses de l’Anoia.

Castells també ha fet referència a les bones xifres econòmiques de la comarca “baixant l’atur i augmentant el nombre d’assalariats”, les recents aliances amb la Universitat de Lleida i Airbnb, per fer d’Igualada una ciutat forta en coneixement i atractiva pel turisme.

La UEA tanca el 2018 esperant que el proper any, segueixi comptant amb la complicitat de les empreses, entitats i agents per seguir creixent junts.

Leave a Reply

*