Fepime Catalunya participa al viatge institucional a Silicon Valley

Albert Cortada, vicepresident de FAGEM, ha estat l’encarregat de representar a FEPIME al viatge institucional a Silicon Valley amb el president de Catalunya, Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, entre altres personalitats.

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, han liderat el viatge per fer missió empresarial i econòmica que ha començat aquest diumenge 13 de gener amb un sopar a San Francisco amb directius catalans d’empreses nord-americanes.

president

Fepime Catalunya, de la mà del vicepresident de la FAGEM, Albert Cortada, ha format part del viatge institucional a Silicon Valley que s’ha allargat fins aquest dimecres.

“Tant el president com la consellera han destacat la importància de tenir empresaris catalans als llocs del món amb més innovació i ADN tecnològic. Per ells és molt interessant que puguin mostrar als empresaris de Catalunya els beneficis de l’adopció real de la indústria 4.0 i la digitalització”, explica Cortada.

L’agenda del dilluns ha inclòs la visita al Berkeley Sutardja Center for Entrepreneurship, dirigit per Ken Singer i una conferència del president Torra al Stanford Humanities Center.

Els participants també han visitat les instal·lacions de Google i han assistit a un acte amb líders de la ciutat organitzat pel Catalonia America Council al City Club of San Francisco.

La missió ha acabat aquest dimecres amb una reunió institucional al Stanford European Innovation and Entrepreneurship i l’acte de presentació Catalonia Exponential a càrrec del conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero i el director de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversió d’ACCIÓ a Silicon Valley, Marc Bonavia, que s’ha celebrat al Computer History Museum.

Leave a Reply

*