Gay de Liébana fa un repàs a l’economia mudial a l’AECE

L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre ha organitzat a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta una ponència amb el mediàtic economista. 

Després de sis anys de la seva última visita, l’AECE va poder tornar a comptar amb una ponència de José Maria Gay de Liébana. Més 400 persones es van reunir el passat dimecres a l’Auditori de la Unió Filharmònica d’Amposta per escoltar al mediàtic economista que durant hora i mitja va fer un repàs de l’economia mundial.

Gay de Liébana va oferir una visió real del 2019, des de la desacceleració, el creixement dels països emergents, la despesa en I+D dels estats membres de la UE, radiografia de les grans potències empresarials com APPLE, AMAZON i MICROSOFT i la força amb que avança el mercat xinès. Quina és la situació real de la nostra economia i les seves perspectives.

Un contundent Gay de Liébana, va exclamar el que ens vindrà en un espai a curt-mig termini i, que “l’empresa s’ha de reinventar cada dia, el món no s’atura”.

La Presidenta de l’AECE, Maria José Fernández va agrair-li que ens acceptés la invitació i va donar les gràcies a l’Ajuntament d’Amposta per cedir l’Auditori de la Fila,  un escenari únic q

Els patrocinadors de l’acte han estat: Remsa Memorial, Tekdom, AXA Assegurances i Diputació de Tarragona.

Leave a Reply

*