Fepime Catalunya es reuneix amb el Secretari d’Universitats i Recerca

Trobada entre la presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe i el Secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, Francesc Xavier Grau.

La presidenta de la patronal de les pimes catalana, Maria Helena de Felipe, s’ha reunit aquest divendres amb el Secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, Francesc Xavier Grau.

La trobada ha servit per aprofundir en què consisteix el Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement i el paper que hi tindran les organitzacions empresarials.

Segons el Govern, el Pacte impulsarà una estratègia compartida entre el sistema d’universitats i recerca i l’àmbit de l’economia productiva, amb l’objectiu de construir la Catalunya del futur, gràcies a l’establiment d’uns pilars sòlids que permetin crear una societat més basada en el coneixement.

El Pacte Nacional per al a Societat del Coneixement ha de permetre fer de la innovació l’eix vertebrador en el disseny de les futures polítiques del Govern per tal que el percentatge d’activitat econòmica basada en coneixement se situï en valors comparables als de països capdavanters.

Leave a Reply

*