Convocatòria oberta als Premis FEGP 2019

L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc el proper 26 d’abril, en el decurs de La Nit de l’Empresa,  al Celler Gran de les caves Codorníu, a Sant Sadurní d’Anoia.

Els Premis FEGP 2019 tenen la finalitat de reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del Penedès i el Garraf, vinculades o no a la Federació, que hagin excel·lit durant l’any 2018. L’acte de proclamació i lliurament dels ducs tindrà lloc en el decurs de La Nit de l’Empresa, el 26 d’abril, a Codorníu.

Per la seva banda, els col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa donen continuïtat als guardons de reconeixement a persones que hagin destacat com a promotores d’activitat empresarial.

Totes les empreses, entitats i professionals associats a la FEGP poden proposar la seva pròpia candidatura o la d’una altra empresa, entitat o professional, sempre que es consideri que reuneix mèrits per optar a una o vàries de les categories de premis. Només cal omplir el corresponent imprès de Proposta de Candidatura.

El termini per proposar l’admissió de candidatures finalitzarà el dijous 28 de febrer de 2019.

Els guardonats rebran el prestigiós Duc, peça escultòrica de l’artista sitgetà Artur Duch, en reproducció numerada i signada per l’autor, acompanyat del corresponent diploma de reconeixement.

 

Leave a Reply

*