CEPYME analitza les prioritats de les pimes a Europa

La Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa celebra la jornada “La pime a Europa” amb la presidenta de SME United, Ulrike Rabmer-Koller.

La seu de la Confederación Española de la Pequeña y Mediana Empresa (CEPYME) ha acollit aquest dimecres la jornada “La pime a Europa” per analitzar la situació i les prioritats de les petites i mitjanes empreses a nivell europeu.

La trobada ha comptat amb la ponència de la presidenta de SME United, Ulrike Rabmer-Koller, qui ha destacat que les pimes representen el 99% de les empreses a Europa i que actualment s’estan trobant amb dificultats per superar alguns reptes. Entre els més rellevants, ha assenyalat el procés de digitalització, l’excés de burocràcia al que han de fer front i la necessitat de recursos humans qualificats.

La presidenta de la patronal europea ha estat rebuda pel president de Cepyme, Gerardo Cuerva; amb la vicepresidenta de Cepyme i també presidenta de Fepime Catalunya, Maria Helena de Felipe i amb el secretari general de la confederació, José Alberto González.

Leave a Reply

*