UPMBALL present al 4YFN19

UPMBALL, ha estat present a través de l’stand del Programa Primer de Pre-acceleració, emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement.

UPMBALL i SMART SPACE (associació d’àmbit estatal que compta amb el recolzament de grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, les PIMES i els centres tecnològics que treballen solucions Smart) han presentat el Programa SMART BUSINESS PARK: “Innovació i Tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a les Smart Cities”, un programa que consta de 140 hores de formació especialitzada en l’àmbit smart i en gestió empresarial durant 3 mesos impartida per experts de reconeguda experiència i prestigi en l’àmbit de la Smart City, així com acompanyament en la generació de la idea i la creació del projecte emprenedor, que en les dues edicions realitzades ha estat subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració de Catalunya Emprèn.

La 2a edició, celebrada l’any 2018, va comptar amb la participació de 10 alumnes i 20 professors i experts que van aconseguir crear i desenvolupar solucions com: Magatzems Col·laboratius Intel·ligents, Smart Grid per polígons industrials, Transport Col·laboratiu Sostenible, Assessorament per Optimització d’Operacions, Aplicació de Compres Eficients o Prevenció Smart Activa de Riscos Laborals.

La participació de l’entitat a la fira més rellevant del sector tecnològic ha estat fruït de la tasca que realitza per tal de fomentar i donar suport a les empreses i emprenedors de tot el territori del Baix Llobregat i L’Hospitalet que pretenen innovar en solucions tecnològiques i/o smart.

El 4YFN ha estat un punt de trobada, fet a mida per connectar la comunitats internacional, els inversors, el talent i les empreses. Aquesta edició ha comptat amb la participació de més de 760 empreses i més de 1000 inversors, i més de 350 speakers d’arreu del món que han pogut interactuar en diferents activitats amb tots els participants i visitants a la fira, on durant aquests tres dies han exposat i mostrat les últimes novetats del sector.

UPMBALL i SMART SPACE impulsaran durant el 2019, un cop més, el Programa SMART BUSINESS PARK: “Innovació i Tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a les Smarts Cities”, que en les dues edicions anteriors ha estat emmarcat en el Programa Primer, que respon a un dels grans reptes del Govern de la Generalitat i de Catalunya Emprèn: impulsar una emprenedoria d’empreses basades en la innovació i la tecnologia que ampliï a tot Catalunya l’efecte del hub tecnològic de Barcelona.

Leave a Reply

*