CEDOSONA impulsa la 1a Trobada Dona i Empresa

La jornada pretén despertar l’emprenedoria femenina a la comarca.

El proper dijous 7 de març es farà la primera Trobada Dona i Empresa, una jornada de debat per despertar l’emprenedoria femenina a la comarca. Es pretén començar a generar un treball en xarxa per fer néixer noves respostes sobre la forma d’emprendre. Alhora, es vol facilitar un espai per donar visibilitat a dones que treballen en l’àmbit empresarial, sovint amb perfil directiu.

L’acte es farà al Vit de Vic. Començarà a les 4 de la tarda i acabarà a les 6. L’activitat central serà una taula rodona amb la participació de perfils de dones que estan al capdavant de diverses empreses i institucions.

Es comptarà amb la presència d’Inka Guixà, directora general de La Farga; Andrea Carandell, Chief Executive Officer de Novatilu; Mireia Franch, sòcia de Sambucus; Elisabet Freixa consultora i coach en desenvolupament de persones i organitzacions i Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

A més, es presentarà l’estudi: “El retrat de les dones emprenedores a Barcelona” a càrrec de les professores de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVIC-UCC Anna Pérez-Quintana i Anna Sabata-Aliberch i la investigadora externa Patrícia Illa.

La cloenda anirà a càrrec de Montserrat Braut, presidenta de la delegació d’Osona de la Cambra de Comerç.

La trobada inclourà una degustació de cafè, infusions ecològiques i pastes.

Pots consultar el programa i formalitza l’inscripció aquí

Leave a Reply

*