Fepime participa a la jornada per commemorar el dia de la Dona Treballadora de la UAB

La jornada ha comptat amb la presentació de l’Informe mundial de l’OIT sobre salaris 2019: desigualtat salarial entre homes i dones a càrrec de la Sra. Rosalía Vázquez-Álvarez.

La sessió ha comptat amb la presentació-col·loqui de l’Informe mundial de l’OIT sobre salaris 2019: desigualtat salarial entre homes i dones a càrrec de la Sra. Rosalía Vázquez-Álvarez, experta de l’OIT i una de les autores principals de l’Informe.

La sessió ha estat presentada i moderada pel Dr. Eduardo Rojo, Catedràtic de Dret del Treball i la Seguretat Social i la taula rodona ha comptat amb la Sra. Eva Gajardo, de la UGT; la Sra. Lidia Sandalinas, de CCOO; Maria Angels Pujols, del Consell de Relacions Laborals; la Sra. Ana Macho, de FEPIME Catalunya i la Sra. Laia Grabulosa de la Confederació-Associació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya. La Dra. Pilar Carrasquer ha estat l’encarregada de moderar la taula rodona.

La jornada de formació i d’innovació docent en gènere està emmarcada en la Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària 2016 atorgada pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

*