Fepime participa a la sessió “De la responsabilitat social a la sostenibilitat global. L’Agenda 2030 a l’àmbit local”

La Primera sessió territorial a Barcelona ha comptat amb Roser Moré com a representant de Fepime Catalunya.

El 25 de setembre de 2018 es van complir tres anys de l’aprovació de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, una agenda que involucra directament a governs locals i regionals en la seva consecució.

Segons dades de la Comissió Europea, es calcula que el 65% dels Objectius de Desenvolupament Sostenible només és podran assolir amb la col·laboració dels ens locals.

Conscients que encara queda molt camí per recórrer, la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals de Catalunya ha celebrat aquest 19 de març a una sessió per donar veu a alguns dels actors locals que ja s’han implicat en l’Agenda 2030 i amb l’objectiu d’impulsar aliances sòlides entre les Administracions, els agents socials i les entitats assistents.

Sota el títol “De la responsabilitat social a la sostenibilitat global. L’Agenda 2030 a l’àmbit local”, la primera sessió territorial a Barcelona ha tingut lloc al Recinte Modernista de Sant Pau.

La sessió ha comptat amb dues taules rodones. La primera ha estat “L’aterratge local d’una Agenda global” i, seguidament, un diàleg “de la responsabilitat social a la sostenibilitat global” que ha comptat amb Roser Moré en representació de Fepime Catalunya.

La jornada ha acabat amb un espai de networking entre les entitats assistents i els ponents per intercanviar punts de vista amb recursos sobre l’Agenda 2030.

Leave a Reply

*