Sánchez Llibre: “COELL i FECOM han estat decisives en la consolidació del teixit empresarial i comercial de les terres de Lleida”

El president de Foment del Treball destaca la fermesa d’empreses i gremis a les Terres de Lleida atesa la força de COELL en el conjunt del territori.

El president del Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha posat de relleu la “fermesa” del teixit empresarial i comercial de Lleida, destacant la “contribució cabdal i decisiva en la seva consolidació” que han tingut la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) i la FECOM, tot donant cobertura “a molts dels reptes i exigències que plantegen els temps actuals”.

Sánchez Llibre, s’ha reunit a Lleida amb una representació d’empresaris de diversos sectors de l’activitat econòmica, acompanyat del president de COELL, Josep Maria Gardeñes i de la presidenta de FECOM, Maria Rosa Eritja. L’objectiu de la trobada ha estat el de treballar i planificar les principals línies d’actuació de la patronal i atendre així les necessitats de les pimes i autònoms de les Terres de Lleida.

El president de Foment del Treball ha aprofitat per destacar, en concret, “la força i la implantació de COELL arreu del territori atès que acull totes les sensibilitats empresarials i representa tots el sectors productius i gremis professionals”.

Ha recordat que, malgrat i mantenir la seva identitat local, COELL és present en l’estructura organitzativa de Foment del Treball i, paral·lelament de FEPIME i CEOE i, en aquest sentit, ha valorat de forma positiva la presència de Josep M. Gardeñes com a vicepresident de Foment.

Leave a Reply

*