La Nit de l’Empresa, la gran cita de l’empresariat del Gran Penedès

La Nit de l’Empresa, la trobada empresarial organitzada per la FEGP, enguany tindrà lloc a Codorníu, a Sant Sadurní d’Anoia, divendres 26 d’abril, a les 20h30.

L’esdeveniment tindrà dues parts molt marcades. La primera serà en format d’auditori, davant l’escenari instal·lat al Celler Gran. Serà el moment de desvetllar el palmarès dels Premis FEGP i els guardons concedits pels col·lectius Dones d’Empresa i Joves d’Empresa, com també el nom de la companyia que rebrà el Gran Premi FEGP 2019.

Els precedents d’aquest Gran Premi FEGP porten el nom de Vilanova Park (2015); Cafès Novell (2016); La Granja (2017) i Casa Ametller (2018).

En aquest primer episodi de La Nit també es farà homenatge a empreses que compleixen un aniversari significatiu (25è, 50è, 75è…).

A la segona part es servirà el sopar de gala, a peu dret, cosa que afavorirà el contacte i l’ambient convivial entre els assistents.

Finca Mas Solers encapçala una selecció de companyies que han confirmat la seva participació com a patrocinadors de La Nit de l’Empresa. Són empreses reconegudes, com ara Auren, Cales de Pachs, Endutex, Mútua Penedès, Publicom, Redman, Richmond, SIA Biosca, Vilamòbil i XTA. També cal destacar la col·laboració de Cal Blay, Codorníu, Hotel Estela, Oliver Rueda, Probosc i Wondu / Ondunova.

A més, com a media partners hi participaran Canal Blau, Eix Diari, El 3 de Vuit, Penedès Econòmic, Penedès Televisió i Via Empresa.

Leave a Reply

*