120 candidatures opten als premis al millor jove empresari de l’any organitzats per l’AIJEC

Els premis que organitza l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya arriben a la vint-i-sisena edició convertits en uns dels reconeixements més importants de l’emprenedoria que es celebren a Catalunya.

Un total de 120 projectes opten al Premi Jove Empresari de l’Any, que promou l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC). L’associació busca el jove empresari que millor representi les noves visions i valors del món empresarial tenint en compte aspectes com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la innovació, la visió internacional i els reptes de futur.

El jurat d’aquesta vint-i-sisena edició escollirà els finalistes a finals d’aquest mes de maig i els guanyadors es coneixeran el pròxim 2 de juliol en un acte a Fira de Barcelona – Fonts de Montjuïc.

L’AIJEC impulsa aquests guardons per reconèixer el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris catalans capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials.

A més del Premi Jove Empresari, l’Associació de Joves Empresaris entrega també el Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que busca reconèixer la idea de negoci més innovadora i amb perspectives de futur.

Els guardons de referència de l’emprenedoria a Catalunya

El Premi Jove Empresari arriba a la 26a edició convertit en uns dels reconeixements més importants de l’emprenedoria que es celebren a Catalunya.

A més del Premi Jove Empresari i Premi a la Millor Iniciativa Empresarial, durant l’acte, l’Associació de Joves Empresaris entregarà quatre reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria mpresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa; el Reconeixement al Futur Jove Empresari que reconeix un projecte emprenedor treballat per estudiants menors de 18 anys i el Reconeixement a l’Emprenedor Social.

Leave a Reply

*