Elisenda Bou-Balust de Vilynx, Julia Puig d’Opportunity Network i Sara Werner de Cocunat, finalistes al Premi Jove Empresari

MATCH MODE, PocketPiano i Quside, finalistes al Premi a la Millor Iniciativa Empresarial.

Elisenda Bou-Balust cofundadora de Vilynx, empresa que ha creat el primer sistema d’Intel·ligència Artificial que ofereix serveis d’etiquetatge i indexació de continguts i vídeos existents a la xarxa, per a poder trobar-los a partir de cerques; Julia Puig d’Opportunity Network, una plataforma privada de negocis a nivell internacional que posa en contacte a empresaris i empreses de tot el món per fer negocis; i Sara Werner de Cocunat, l’empresa online de cosmètica natural, 100% lliure de tòxics i cruelty free, són les tres finalistes al Premi Jove Empresari 2018 que organitza anualment l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).

Aquesta és el resultat després d’analitzar les 120 candidatures rebudes en aquesta edició. Com cada any, el jurat, format per representants de les conselleries d’Economia i Coneixement i Empresa i Ocupació, Foment del Treball, Barcelona Activa, ACC1Ó, ESADE i IESE, així com personalitats del món de l’empresa i la comunicació, ha tingut en compte factors com la consolidació de la idea inicial en forma de negoci, la viabilitat econòmica i financera, l’esperit emprenedor, la trajectòria personal, la visió internacional, i els reptes i perspectives de futur dels projectes presentats.

Premi a la Millor Iniciativa Empresarial

En la categoria de Millor Iniciativa Empresarial els finalistes són MATCH MODE, el primer marketplace de gestió de talent freelance del sector moda; PocketPiano, una start-up que presenta un piano modular de mida real que funciona a través d’un smartphone; i Quside, empresa que dissenya i fabrica components basats en tecnologia quàntica capaços de garantitzar la seguretat de les dades i dels sistemes de xarxes.

El premi a la Millor Iniciativa Empresarial, que enguany compta amb el patrocini de Fira de Barcelona, reconeix el projecte amb la idea de negoci més creativa, innovadora i amb perspectives de futur. Amb aquests guardons, que enguany arriben a la vint-i-sisena edició consolidats com uns dels premis més importants de l’emprenedoria que es celebren a Catalunya, l’AIJEC vol reconèixer el treball, l’esforç i la constància dels joves empresaris capaços de generar llocs de treball i impulsar projectes empresarials.

2 de juliol, a Fira de Barcelona – Fonts de Montjuïc

Els guanyadors del Premi Jove Empresari 2018 es coneixeran el pròxim 2 de juliol en un acte a Fira de Barcelona – Fonts de Montjuïc. A més dels dos guardons principals, durant l’acte, l’Associació de Joves Empresaris entregarà quatre reconeixements més: el Reconeixement a la Millor Trajectòria Empresarial, que es lliura a un empresari amb experiència i un projecte empresarial ja consolidat; el Reconeixement a la Qualitat Lingüística Empresarial, per un foment positiu de l’ús de la llengua catalana a l’empresa com una eina de millora qualitativa; el Reconeixement al Futur Jove Empresari que reconeix un projecte emprenedor treballat per estudiants menors de 18 anys i el Reconeixement a l’Emprenedor Social, guardó que té el suport de CaixaBank.

Leave a Reply

*