Jordi Mestre, nou president del Gremi d’Hotels de Barcelona

Mestre, que ha estat escollit per unanimitat, substituirà en el càrrec a l’hoteler Jordi Clos.

 L’Assemblea general del Gremi d’Hotels de Barcelona ha escollit per unanimitat a Jordi Mestre com a nou President de l’entitat, en substitució de Jordi Clos, que ocupava el càrrec des de l’any 1999.

La candidatura del propietari de Selenta Group, Jordi Mestre, ha sigut l’única que s’ha presentat per substituir a Jordi Clos en l’Assemblea general. Mestre ocupava fins ara una de les vicepresidències del Gremi d’Hotels de Barcelona.

En la seva primera intervenció com a President de l’entitat, Jordi Mestre ha tingut paraules d’agraïment pels hotelers de Barcelona per la confiança que li han atorgat, tant a ell com al grup de persones que conformaran els nous òrgans de govern de l’entitat: “És un autèntic honor encapçalar aquest extraordinari grup de persones i empresaris hotelers, que treballarà amb entusiasme, il·lusió, rigor i responsabilitat per guiar els futurs passos del Gremi d’Hotels.”

En referència als òrgans de govern de l’entitat, destaca la incorporació de dones al comitè executiu d’aquesta. Així mateix, Jordi Mestre ha tingut seguidament paraules pel President sortint, Jordi Clos, a qui ha reconegut la seva extraordinària tasca al capdavant del Gremi d’Hotels, destacant l’excepcionalitat del llegat que queda de la seva gestió els darrers anys, afirmant que “Esdevindrà òbviament un referent a l’hora de pensar en el nostre present i futur”.

El nou President ha exposat les línies bàsiques del seu Pla estratègic, que configura la base de la tasca que els nous òrgans de govern volen desenvolupar els propers 4 anys. E

n aquest sentit, ha relacionat els principals reptes que l’entitat haurà de fer front en aquest període, tot destacant aquells que considera prioritaris: D’una banda, treballar per positivitzar el discurs vers el turisme, revertint el discurs i el to negatiu dels darrers anys, aconseguint que es torni a parlar del turisme en positiu.

Així mateix, ha destacat la necessitat d’un replantejament del PEUAT, favorable a la dinamització i desenvolupament qualitatiu de la planta hotelera de la ciutat vers el que determina l’actual text.

A nivell de promoció turística, ha afirmat que caldrà desenvolupar noves eines per arribar als públics oportuns, alhora que ha afirmat que “No hem de centrar els esforços en augmentar el nombre de visitants, sinó en millorar la qualitat i el perfil del turisme”.

Així mateix, ha indicat la seva intenció d’impulsar la internacionalització del Gremi d’Hotels de Barcelona, fomentant les relacions institucionals amb altres entitats associatives d’allotjament turístic d’Europa i de la resta del món. Tanmateix, ha destacat la voluntat de seguir propiciant i reforçant una involucració social molt activa del sector hoteler amb el seu entorn, generant un impacte positiu basat en el compromís de l’entitat amb el progrés qualitatiu de Barcelona.

Leave a Reply

*