XX Escola d’Estiu de Comerç de la FECOM

La Federació de Comerç de Lleida organitza el proper 16 de juliol una jornada centrada en l’ecoturisme com a dinamitzador del territori. 

Turisme, Comerç i Oci han estat des de sempre molt presents al territori. Gaudir de la natura en els espais naturals de Lleida ha estat un referent per a moltes persones d’arreu, que l’han identificat amb els seus atractius naturals i amb la pràctica d’aficions de tota mena.

La Federació de Comerç de Lleida, enguany en la XX Escola d’Estiu de Comerç, organitza un matí en plena natura per gaudir de les aigües del Pantà d’Utxesa el proper dimarts 16 de juliol.

Des de la Reserva Natural d’Utxesa, es durà a terme una conferència-col·loqui en la que es posarà atenció a l’entorn, emfatitzant la importància d’allò que tenim proper i que fa que els consumidors en gaudeixin.

Per altra banda, a través del turisme ornitològic, molts tipus de turistes visiten la ciutat i per aquest motiu la FECOM proposa conèixer què els desperta interès, com valoren la seva estada i com fomenten el comerç del territori.

PROGRAMA

08.00h: Sortida des de la FECOM amb autocar.

08.30h: Recepció del grup i presentació al 19 (Comportes d’entrada del Canal de Seros), a càrrec de dos tècnics adscrits a l’Àrea de Medi Natural i Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torres de Segre.

Daniela Sanchez, Enginyera ambiental
Juan Bernal, naturista especialitzat en ornitologia

08.45h: Amb autocar recorregut descoberta Espai Natural  d’Utxesa/Embassament.

10.45h: Arribada a la Fusteria i esmorzar

11.15h: Conferència Col·loqui “Foment del comerç amb l’ecoturisme. L’ecoturisme com a dinamitzador del territori” a càrrec de Juan Bernal, responsable de l’Oficina tècnica per la Gestió Millora i Dinamització de l’Espai Natural, naturista especialitzat en ornitologia.

12.30h: Cloenda

13.00h: Sortida de la Fusteria direcció a Lleida

Consultar el programa

 

Leave a Reply

*